Vecka 16 med oss, vi finns här hela påsken!

Finisar, det är påskvecka. Vi finns kvar här som vanligt såklart. Glöm inte det! <3

Detta är sammanfattningen av denna veckan:

MÅNDAG

Ansök senast idag till sommarläger

Glöm inte att idag är sista dagen att ansöka till vårt läger. Här hittar du allt du behöver veta samt ansökan!

TORSDAG

Yoga i Östersund

Träning ska inte handla om utseende-hets och prestation, men någonstans har det blivit så i vårt samhälle. Vi har därför skapat ett samarbete med Friskis & Svettis som erbjuder lugn Yoga utan prestation.
Datum: 18/4
Tid: 18 – 19
Ledare: Anna-Karin från Tilia och Lina från Friskis
Plats: Friskis&Svettis Östersund på stadsdel norr, Infanterigatan 5b
Anmälan & kostnad: Du behöver bara vara medlem i Tilia Östersund, vilket är kostnadsfritt för alla under 30 år. Anmäl dig senast en dag innan till ostersund@foreningentilia.se eller via detta Fb-event.
Övrigt: Detta är verkligen en frizon där vi tillsammans testar på olika former av kravlös träning tillsammans. Vi hoppas så mycket att vi ses! Har du några frågor eller funderingar innan så hör bara av dig!

ALLTID HOS TILIA

Vår chatt är öppen, varje kväll, 365 dagar om året. Denna påskvecka i chatten:

Måndag: Emma

Tisdag: Olivia

Onsdag: Jennifer

Skärtorsdag: Patrik

Långfredagen: Sofie Sv

Lördag (Påskafton): Josephine

Söndag (Påskdagen): Lydia

Måndag (Annandag påsk): Michaela

Här kan du läsa mer om allt vårt stöd.

Kramar från oss på,

Team Tilia