Vecka 15 med oss <3

Hej kompisar,

hoppas det är så bra som det kan vara med dig som läser detta. Livet är som det är, och det är okej, hur det än är med just dig idag. <3

Nytt inlägg i vår måndags-blogg, där vi berättar om vad som händer under veckan som du som medlem kan ta del av. Vi berättar också lite om vad som händer i organisationen eftersom vi nu växer så det knakar och breder ut oss på fler platser i Sverige, allt för att kunna nå fler, med aktiviteter som gynnar din inre hälsa.

Så, här hittar du oss denna vecka:

TORSDAG

Föreläsning “Hur vet jag att det är psykisk (o)hälsa eller livet som gör ont?

Nu på torsdag medverkar vår Lollo i en öppen föreläsning på Ungdomshuset Verket vid Rodenskolan, Norrtälje. Adressen är Baldersgatan 14, tid: 18:00 och föreläsningen är öppen för alla och utan kostnad.

SÖNDAG

Yoga med #tiliastockholm

Eftersom vi fått in önskemål på att en vill kunna yoga i en trygg och prestationsfri miljö är vi  glada att i samarbete med Yogayama Sjöstaden kunna erbjuda precis det! Du behöver inga förkunskaper, och vi från Tilia är med under passen. Tycker du att detta låter spännande så maila oss, vi möter dig gärna utanför vid 18, så kan vi gå in tillsammans och förbereda oss.

Anmälan & kostnad: Du behöver bara vara medlem i Tilia Stockholm, vilket är kostnadsfritt för alla under 30 år. Anmäl dig senast torsdag till stockholm@foreningentilia.se eller via detta Fb-event så vi har ett namn på dig som vill vara med.

Tid: 18:30 – 19:30

Detta tillfälle är det sista för denna temin, där vi sets och yogat under 5 söndagar i rad. Så passa på att anmäl dig och njut! Så här skriver en av våra medlemmar som varit med om yogan:

“En sak som jag har tyckt varit väldigt intressant är hur olika jag har känt mig efter varje yoga pass. Tre yogapass har jag nu varit på. Efter det första passet kände jag mig så skön och lätt i kroppen på något sätt. Lite som när man efter en dag i skidbacken tar av sig pjäxorna och sätter på sig sina vanliga skor igen. Såå skönt!! Såklart hoppades jag på denna känslan även efter mitt andra yoga pass nästkommande söndag. Men faktiskt blev det lite tvärtom. Jag kände mig tung i kropp och knopp. Det kändes ju såklart inte så bra, särskilt eftersom att jag inte kunde låta bli att jämföra lite med hur jag känt efter förra passet. Men jag kunde heller inte låta bli att tycka att det var ganska intressant ändå! Att jag kunde känna mig så olika efter två så relativt lika yogapass. När jag klev in på yoga studion inför mitt tredje yogapass klev jag in med ett huvud fullt av självkritiska tankar och en mage fylld av skam och ångest känslor kopplade till dessa tankar. Under detta passet blev det en fight mellan mig och tankarna. Hur mycket jag än försökte fokusera på yogan så ville tankarna inte lugna ner sig. Fighten pågick under passets gång och när vi hade gjort den avslutande övningen och vi satt och pratade lite så slog det mig plötsligt… jag kände inte längre den där klumpen av känslor i magen och tankarna hade lagt sig i bakgrunden. Det kändes skönt och coolt på nåt sätt.

Jag ser fram emot nästa söndag och jag skulle varmt rekommendera flera att komma och testa! Studion är såå fin med massor av runda lampor som hänger ner från taket! Och Yogaläraren Sofia som håller i yogan är så himla bra och guidar en igenom de lugna övningarna. Och att ledare från Tilia är där på plats varje pass gör det verkligen så speciellt och jag uppskattar det verkligen!”

ALLTID HOS TILIA

Vår chatt är öppen, varje kväll, 365 dagar om året. Denna vecka sitter Lovisa, Katarina, Caroline, Kajsa W, Indra, Lina och Michaela i chatten. Här kan du läsa mer om allt vårt stöd.

Kramar från oss på,

Team Tilia