Lediga jobb

Samordnare Tilia Stockholm

Innefattar främst att utveckla Tilias lokala satsning Tilia Stockholm (fokus hälsofrämjande aktiviteter). Du kommer till viss del att arbeta nära våra verksamhetsledare men också ha möjlighet till eget ansvar inom ramen för uppdraget.

Uppdraget är en projektanställning med start så snart som möjligt (eller enligt avtalat) till och med 31/1-2020 med möjlighet till förlängning. Anställning omfattar 20 % av en heltid.

Inom ditt uppdrag kommer du:
Ha  kontakt med volontärer
Ha kontakt med stödsökande unga
Samordna hälsofrämjande aktiviteter enligt uppsatta mål
Rapportera statistik, genomföra mätningar

Tack vare ett beviljat bidrag från Stockholms stad utvecklar vi nu Tilia Stockholms lokala avdelning. Tilias verksamhet är grundat på ungas egna önskemål och behov samt att vi har att förhålla oss till bidragskriterier för att göra vår verksamhet möjlig. Vi kommer nu därför att erbjuda unga i Stockholm ytterligare stöd IRL med hälsofrämjande aktiviteter som yoga och meditation enligt önskemål samt enligt beviljat bidrag. Vi söker dig som kan både samordna detta samt delta på vissa aktiviteter alternativt samordna volontärer för att projektplanen fullföljs.

Vi söker dig som är

• Prestigelös
  • Nyfiken
  • Ordningsam och gillar struktur
  • Lösnings-orienterad och trivs med utmaningar
  • Känner dig trygg och flexibel i din arbetsroll utan att vara metod/formstyrd
  • Villig att reflektera över dig själv
  • Vän med ditt bagage

Vi söker dig som har

• En utbildning inom hälsofrämjande arbete, kunskap att leda yoga och meditation extra meriterande.
  • Bakgrund av arbeta med människor i hälsofrämjande syfte.
  • En gedigen erfarenhet av att leda grupper, projektledning och/eller samordning.
  • God skriftlig och muntlig kommunikation förmåga.
  • Vana att arbete självständigt och ta egna initiativ.
  • Erfarenhet av arbete av ideell sektor, psykisk (o)hälsa och/eller erfarenhet som volontär inom föreningen Tilia, dock inget krav men är meriterande.

Observera att Tilia är en liten ideell organisation. Detta kan innebära snabba förändringar, där det krävs hög grad av flexibilitet, samt en ödmjukhet inför dessa förändringar. Det kan också innebära att kunna fatta egna beslut samt utveckla egna arbetsprocesser både enskilt och i team.

Är du intresserad?

Vi rekryterar löpande, så skicka in din ansökan omgående till Tilias verksamhetsledare louise@foreningentilia.se

I din ansökan önskar vi att du bifogar CV samt tillhörande personligt brev och referenser från tidigare arbetsplatser eller motsvarande.

Vid frågor

Kontakta verksamhetsledare Lousie Aronsson, louise@foreningentilia.se eller 0790 79 00 25.