Bli medlem – Tilia

Bli medlem, gratis för alla upp till 30 år

Är du över 30 år, kan du bli “privat sponsor” för 300kr/år. Betala 300 kronor via BankGiro 151-1013 eller Swish 123 170 71 81, märk din betalning med “privat sponsor”. (Ditt namn syns automatiskt, vilket du inte behöver ange). Skicka också ett mail till info@foreningentilia.se med ämnesraden “Privat sponsor” och tala om att du betalat.

Fyll i formuläret för att bli medlem

* obligatoriska fält

Villkor för medlemskap

Uppgifterna du anger här sparas i Tilias medlemsregister. All hantering av dina uppgifter sker enligt vår Integritetspolicy

Medlemsförmåner & förmåner för dig som privat sponsor

Förutom att bidra till vårt arbete för ökad psykisk hälsa hos unga får du:

• Våra utskick var tredje månad där vi berättar om hur du är med och gör skillnad för unga.
  • Härliga erbjudanden, utlottningar, etc som kommer löpande.
  • Som medlem får du alltid ta del av våra aktiviteter och har möjlighet till våra olika typer av stöd.

Så här hanterar vi personuppgifter