“Det kändes som ett sug i magen att vakna på morgonen med huvudet typ “bortkopplat” från min omgivning” #weallcarrysomething

Hej, Ellen heter jag. En sjuttonårig tjej som brinner för hälsa och träning, och som drömmer om att göra skillnad. Spelat i damjuniorlandslaget i Undervattensrugby under tre säsonger. 

Vad bär/har du burit på?

Känslan av en tid då allt kändes så tomt. Det kändes som ett sug i magen att vakna på morgonen, och på något sätt kändes huvudet alltid frånvarande och typ “bortkopplat” från min omgivning, och allt jag ville göra var att ligga i min säng hemma och spela dator. 

Vad fick dig att förstå att du bär på något. att det rörde sig om en ohälsa? 

Det var när jag väl kom ut ur den mörkaste perioden som insåg att jag faktiskt hade mått riktigt dåligt. Jag hade vant mig vid känslan av tomhet och ensamhet så pass att när jag väl fann vägen ut var det som att jag blev överraskad och förvånad över att jag faktiskt kunde må sådär bra. 

Vad gör du idag för att ta hand om dig/när och om livet känns jobbigt? 

Idag försöker jag tänka att det blir bättre och att jag kommer hitta vägen ut. Jag har tagit mig från botten till toppen mer än en gång, så det är klart att det går en gång till. 


Detta är ett gästblogginlägg publicerat här hos Tilia där åsikterna som uttrycks är undertecknads under kampanjen #weallcarrysomething. Läs mer om kampanjen här!

Tilia är en ideell organisation, alltid tillgängliga för stöd inom 24 timmar för dig som är ung som känner att du behöver oss. <3