#dagenförungaspsykiskahälsa

Dagen för ungas psykiska hälsa är en temadag i almanackan den 4/9 på Tilias initiativ.

Syftet är att dels uppmuntra alla som kan och har möjlighet till att agera i frågan kring ungas psykiska ohälsa där ungas röster står i fokus.

Dagen för ungas psykiska hälsa: engagera dig

Vi har tydliggjort tre enkla steg för dig att engagera dig i Dagen för ungas psykiska hälsa

1. Dela information om att Tilia finns så att fler får stöd, vi finns på FacebookInstagram och Twitter. Är du journalist eller jobbar med media – lyft en intervju med oss, gärna i form av detta pressmeddelande.

2. Ge oss ett ekonomiskt bidrag i födelsedagspresent så vi kan hjälpa fler. Swish: 123 170 71 81, märk betalningen ”gåva”.

3. Sprid specifikt denna film, uppmana din omvärld om att lyssna på unga i större utsträckning! (Tack till URs Tänk till som spelade in den tillsammans med våra medlemmar).


Vi har tidigare uppmärksammat #dagen för ungas psykiska hälsa

Biblioteket i Handen ordnade år 2014 en särskild hörna med böcker på temat ungas psykiska hälsa, med tillhörande text:

14011923_275063219541566_1190112531_n”Idag är det Dagen för ungas psykiska hälsa. På biblioteket i Handen vill vi uppmärksamma det med att visa några böcker om personer som inte mår så bra. Man är aldrig ensam om att må dåligt, och man kan få hjälp.”

× Tiliachatten

Denna chatt är öppen 21 - 22:30, varje kväll året runt. All övrig tid kan du istället maila oss på stod@foreningentilia.se <3