Julgåva

För dig som vill skänka en julgåva, finns olika alternativ som bidrar till att Tilia kan finnas kvar för unga med psykisk ohälsa. Särskilt en tid då det är av största vikt att vi ska kunna göra det: jul- och nyårshelgerna. Tilia är en ideell organisation för alla unga, oavsett könsidentitet.

julbevis
Foto: Malin Nerby

Julgåvobevis

Beställ senast 14 december för att få gåvobeviset före julafton, om du vill ha det utskrivet och skickat per post. Lägsta summa 100 kr, upp till valfritt belopp.

Beställ senast 19 december för att få gåvobeviset före julafton, om du vill ha det skickat med e-post.

Så här gör du:

• Swisha till 123 170 71 81, märk betalningen ”julgåva”
  • Betala via Bankgiro: 151 – 1013, märk betalningen ”julgåva”
  • Maila sedan till info@foreningentilia.se där du anger vilken summa insättningen gäller, datum för insättningen och om ni önskar få gåvobeviset via traditionell post eller e-post. Önskar du får det via e-post annan än den du skickar ifrån, ange vilken. Önskar du få det per post, ange postadress.

Nyårsläger

Nyår är en helg fylld av oro, ångest och rädsla för många av de ungdomar som lider av psykisk ohälsa. Därför erbjuder vi lägerverksamhet i en vecka över Nyårshelgen i form av Tilias nyårsläger. Vill du bidra?

Så här gör du:

En generell julklapp till Tilia

Tilias stödchatt är öppen 365 dagar om året, inga undantag jul- och nyårshelgerna, man kan också nå oss via mail och Nyårslägret nämnt ovan. Vill du bidra med en gåva, utan motprestation, gör du det enligt nedan, märk betalningen ”julgåva.”

• Swisha till 123 170 71 81.
  • Sätt in pengar via Bg till nummer 151 – 1013

Varmt tack på förhand!

Att bidra till Tilia

Tilia är en ideell förening* som är beroende av bidragsgivare. Alla gåvor gör stor skillnad för oss och möjliggör de projekt vi vill genomföra för barn och ungas psykiska hälsa.

*Föreningens ekonomi granskas av revisor och vi redovisar samtliga intäkter via Årsrapporter. Dessa rapporteras dessutom in till stiftelsen Reach for Change samt granskas av oberoende part, år 2016 av regeringens samordnare på området psykisk hälsa, Kerstin Evelius. Läs mer här!

Tilias stödchatt är öppen 21 - 22:30, varje kväll året runt. Kom gärna tillbaka då, vi ser fram emot att prata med dig. Tills dess går det bra att skicka ett meddelande nedan. OBS! Använd då din riktiga mailadress så vi kan svara dig.