Bli sponsor

Vad roligt att du vill bli en av dem som sponsrar Tilias verksamhet. Vi är väldigt måna om att hitta en lösning som innebär ett givande samarbete både för er och för oss. Nedan ser ni de sponsorpaket som finns för 2017 med olika nivåer och innehåll.

Vi har inget övre tak för vad ditt företag kan gå in och sponsra oss med. Vill ditt företag bidra till Tilia med en summa över de befintliga sponsorpaketen kallas ni huvudsponsor. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information.

SPONSORPAKET 2017

Platina

Summa: 100000 kr*

Diamant

Summa: 50000 kr*

Guld

Summa: 30000 kr*

Silver

Summa: 10000 kr*

Brons

Summa: 5000 kr*

*Samarbetet gäller från det datum pengarna kommer in på Tilias Bankgiro och ett år framåt.

I samtliga paketen ingår

• Diplom
  • Medlemsbrev
  • Exponering av ert företags logga med tillhörande informationstext & uttalanden på Tilias webbplats samt sociala medier
  • Tilias logga till er hemsida samt rätt att använda vår logga i digitala sammanhang
  • Mailsignatur
  • I paketen guld, diamant och platina ingår även en föreläsning hos ert företag med Tilia

Har ni idéer och tankar så diskuterar så klart alltid fram en lösning som passar just er.

Kontakt gällande sponsring: annesofie@foreningentilia.se

Här kan du läsa mer om våra fantastiska befintliga sponsorer!

Tilias stödchatt är öppen 21 - 22:30, varje kväll året runt. Kom gärna tillbaka då, vi ser fram emot att prata med dig. Tills dess går det bra att skicka ett meddelande nedan. OBS! Använd då din riktiga mailadress så vi kan svara dig.