Medlem, 200kr/år

Glöm inte att skriva i meddelandefältet om du önskar betala via faktura. Om du betalar via bankgiro 151-1013 eller Swish 123 170 71 81, märk din betalning med namn samt medlemskap.

Jag godkänner härmed att Tilia registrerar mina personuppgifter i sitt medlemsregister (uppgifterna kommer endast hanteras av Tilia).

Familjemedlem, 500kr/år

Jag godkänner härmed att Tilia registrerar våra personuppgifter i sitt medlemsregister (uppgifterna kommer endast hanteras av Tilia).

Medlemsförmåner

Förutom att bidra till vårt arbete för ökad psykisk hälsa hos unga får du:

• Våra medlemsbrev var tredje månad.
  • Ett digitalt diplom som visar att du är med och gör skillnad.

Tilias stödchatt är öppen 21 - 22:30, varje kväll året runt. Kom gärna tillbaka då, vi ser fram emot att prata med dig. Tills dess går det bra att skicka ett meddelande nedan. OBS! Använd då din riktiga mailadress så vi kan svara dig.